lördag 30 april 2011

Fin väska, kass bild...

En beställd väska som även den har varit klar och levererad sedan länge. Det har blivit lite klent med bloggande den sista tiden. Tyvärr har det även tagit stopp i sömnaden också. Har helt tappat inspirationen. =( De gånger jag verkligen tagit mig i kragen och tänkt att nu ska jag minsann sy, har det bara blivit FEL... Tänkt galet, klippt galet och om jag tagit mig så långt som till symaskinen så har den bara trilskats... Så jag har bestämt mig för att ta en paus från allt som har med sömnad att göra, på obestämd tid. Vill ju att inspirationen och skaparglädjen ska komma tillbaka.




När jag valde svart foder kom jag att tänka på att det skulle kanske bli svårt att hitta saker i väskan, då den blir väldigt mörk. Ja, jag brukar ju använda väskans yttertyg som botten, men det tyget är ju också mest svart. Efter lite övervägande kom jag fram till att det fick bli en helröd botten istället. Riktigt fint tycker jag. I övrigt har insidan samma utformning som mina väskor brukar ha. En öppen tvådelad ficka, en ficka som stängs med dragkedja, nyckelband med karbinhake samt ett näsduksfodral

Material: Yttertyget och det svarta fodret kommer från Stoff & Stil


det röda fodret kommer från IKEA

söndag 24 april 2011

"Axel!"

Nu var det så där länge sedan det blev bloggat igen.


Denna skapelse lämnade min ägo för flera veckor sedan, och ändå har jag inte kommit mig för att blogga om den förrän nu.


Jag låter bilderna tala för sig själva. Känns som att jag bara upprepar mig annars.


Ni som följt min blogg har läst om "Axel" förut... och för er som inte läst min blogg tidigare, är välkomna att kolla mina tidigare inlägg här =)





Insidan, och som vanligt har jag svårt att få bilden att bli riktigt bra när fodret är rött.


De vanliga fickorna, nyckelband och näsduksfodral. Material: Yttertyget kommer från Stoff & Stil


Fodret kommer från IKEA